Sowaio

Så här jobbar vi

Vi är en serviceorganisation, där service, drift och vidareutveckling efter implementering är viktig.
Vi följer hela processen så att du får en lösning som passar dina behov.

 • Workshop

  Vår workshops baseras på användardriven innovation. Målet är att alla deltagare därefter får en bättre förståelse av det önskade resultatet och vägen dit.

 • Proof-of-concept

  POC kan vara en demonstration av en löpande prototyp, eller det kan vara en mer primitiv och enkel modell. Principen är att idén kan snabbt testas och potential säkras.

 • Genomförandet

  Genomförandet är ofta en förändringsprocess. Här är motivation och förståelse för målet viktiga faktorer. Vi levererar superbrukare- och personalutbildning och med vår serviceplan, se till att implementering och utveckling kan ske.

 • Support

  Vi tar ansvar för våra kunders lösningar- även efter att de har gått live. Vårt serviceteam arbetar nära våra konsulter, så att du alltid får den fulla kunskapen och färdigheterna. Våra kunder får inte bara support utan hjälps alltid vidare.

 • Drift/Rörelse

  Vi kan vara värd och driva din lösning, så att du kan fokusera 100% på affären. Vi samarbetar med Microsoft Azure. Vi erbjuder även hosting och drift på våra servrar eller support och drift på servern lokalt.

 • Konsulation

  Du kan också välja att köpa en av våra konsulter för ditt eget projekt. Vi är experter på RPA, Machine Learning och Chatbot. Uppdragen kan vara kortare eller längre tid.

Önskar du mera information?

Under Tjänster/Service kan du få mer information om vår teknik och produkter.
Du kan kontakta:
Representation Sverige genom Off Core AB - Oskar Gemback.
Tel: 0704928272
Mail: oskar.gemback@offcore.se