Om Sowaio

sowaio

Hos sowaio kombinerer vi professionelt håndværk med effektivitet og fleksibilitet.
Vores brede forretningsmæssige kompetencer og indsigt i teknologi sikrer,
at løsningerne er teknisk solide, organisatorisk forankrede og leverer
de ønskede økonomiske resultater

Sowaio

Sowaio er etableret på baggrund af mange års erfaring med udvikling og implementering af komplekse IT-løsninger. Vi arbejder med rådgivning, services og projekter med avancerede Microsoft-teknologier indenfor: Machine Learning (AI), Robotics Process Automation og BOTS.

Sikkerhed

Vi har i mange år arbejdet med personfølsomme data bl.a. inden for sundhedssektoren og kommuner, IT-sikkerhed ligger i vores DNA. Vi indbygger derfor sikkerhed i vores services og tjenester lige fra start. På denne måde leverer vi en omfattende, hurtig og dynamisk platform, som overholder EU-persondataforordningen.


Michael Ellegaard Nielsen - SowaioMichael Ellegaard Nielsen

Partner, CEO
Michael Ellegaard Nielsen har mange års erfaring med salg, udvikling og ledelse i store og små IT-organisationer. Michael kan derfor se muligheder og udnytte ny teknologi til brug i dagligdagen. Michael har især erfaringer med det offentlige marked og i samspillet mellem organisation og de politiske strukturer.


Maria Kjær - SowaioMaria Kjær

Partner, CCO
Maria Kjær har en baggrund som iværksætter, mødebooker og salgsansvarlig. Maria har gennem 15 års erfaring som mødebooker opnået bred forståelse og indsigt i både det danske, men også det europæiske erhvervsliv. Maria er ansvarlig for salg, kommunikation og markedsføring i Sowaio.


Jesper Vig Meyer - SowaioJesper Vig Meyer

Partner, CTO
Jesper Vig Meyer har arbejdet i 20 år indenfor det kommunale område med Digitalisering. Jesper har stor indsigt i de tekniske løsninger på forretningsmæssige udfordringer. I Sowaio har Jesper ansvaret for vores serviceydelser i forbindelse med udvikling af softwarerobotter (RPA), BOTS og Machine Learning (AI).


Adresse

Vores besøgsadresse er Carl Jacobsens Vej 16, 2500 Valby.


Vi bor 2 minuters gang fra Ny Ellebjerg station.
Der er mange parkeringspladser i området

Vores faktureringsadresse er Carl Jacobsens Vej 16, 2500 Valby. Email: info@sowaio.com