Om Sowaio

sowaio

På Sowaio kombinerar vi professionellt hantverk med effektivitet och flexibilitet.
Våra breda affärsförmågor och inblick i teknik säkerställer,
att lösningarna är tekniskt solid, organisatoriskt förankrade och leverera de önskade
ekonomiska resultaten.

Sowaio

Sowaio är etablerat på bakgrund av många års erfarenhet av att utveckla och genomföra komplexa IT-lösningar. Vi arbetar med rådgivning, service och projekt med avancerad Microsoft-teknik inom: Machine Learning (AI), Robitics Process Automation och BOTS.

Säkerhet

Under många år har vi jobbat med känsliga data till exempel, inom hälsovårdssektorn och IT-säkerhet ligger i vårt DNA. Vi bygger därför säkerhet i våra service och tjänster redan från början. På så sätt levererar vi en omfattande, snabb och dynamisk plattform som överensstämmer med EU: s personuppgifter.


Michael Ellegaard Nielsen - SowaioMichael Ellegaard Nielsen

Michael Ellegaard Nielsen har många års erfarenhet av försäljning, utveckling och förvaltning i stora och små IT-organisationer. Michael kan därför se möjligheter och utnyttja ny teknik för daglig användning. Michael har särskild erfarenhet inom den offentliga marknaden och samspelet mellan organisationen och politiska strukturer.


Maria Kjær - SowaioMaria Kjær

Maria Kjær har en bakgrund som entreprenör, mötesbokare och försäljningschef. Maria har genom 15 års erfarenhet som mötesbok fått bred förståelse och inblick i både danska och europeiska näringsliv. Maria ansvarar för försäljning, kommunikation och marknadsföring i Sowaio.


Jesper Vig Meyer - SowaioJesper Vig Meyer

Jesper Vig Meyer har arbetat i 20 år inom kommunalområdet Digitalisering. Jesper har omfattande inblick i de tekniska lösningarna för affärsutmaningar. I Sowaio Jesper ansvar för våra tjänster inom utveckling av softwarerobotar (RPA), BOTS och Machine Learning (AI).


Adress

Vår besöksadress är Carl Jacobsens Vej 20, 1 sal, 2500 Valby.


Vi bor 2 minuters promenad från Ny Ellebjerg station.
Det finns många parkeringsplatser i området.

Vår faktureringsadress är Carl Jacobsens Vej 20, 1 sal, 2500 Valby. E-post info@sowaio.com